2009 Earworms (Μέρος Πρώτο)!

0

Written on 12:05 μ.μ. by Miss Twin Peaks

Το 2009 για τους μουσικόφιλους έχει ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι αναμένεται να συνεχίσει. Μπορεί η οικονομική κρίση να κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες ίσως να αποτελέσουν έμπνευση για τους καλλιτέχνες εκεί έξω! Ορίστε το πρώτο μέρος των τραγουδιών που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό:

1. IAMX - Think Of England: Οι IAMX είναι το συγκρότημα του γνωστού από τους Sneaker Pimps, Chris Corner. Με κέρδισαν ύστερα από την κυκλοφορία του δεύτερου εξαιρετικού άλμπουμ τους, "The Alternative". Το "Think Of England" είναι το πρώτο single από την καινούρια τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 (Το Μάιο λένε οι πηγές μας :p!). Αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους αν σας αρέσει η θεατρικότητα στη μουσική και καλλιτέχνες όπως οι Placebo, οι Dresden Dolls και ο Patrick Wolf.


2. Archive - Bullets: Ίσως το πιο όμορφο τραγούδι για το 2009 (μέχρι τώρα). Οι αγαπημένοι στη χώρα μας Archive επιστρέφουν φέτος με νέο δίσκο. Αν είναι και τα υπόλοιπα κομμάτια δυνατά όπως το bullets ίσως μιλάμε για έναν από τα άλμπουμ της χρονιάς! Προσέξτε και το βιντεοκλίπ!



3. Metric - Help I'm Alive: Στις 14 Απριλίου κυκλοφορεί και ο νέος δίσκος των καναδών Metric. Το Help I'm Alive είναι το πρώτο single και κατάφερε να με κερδίσει από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Απίστευτο earworm. Σας προειδοποίησα!



4. Starsailor - Tell Me It's Not Over: Φέτος επέστρεψαν και οι Starsailor! Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα κάτι καλό από τους βρετανούς. Προφανώς έκανα λάθος. Όμορφο single και ένας γενικά καλός δίσκος. Αξίζει την προσοχή σας. Οι παλιοί φαν του γκρουπ μάλλον θα συμφωνήσουν μαζί μου.



5. Antennas - Lies: Το "Lies" είναι το πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ των όχι και τόσο γνωστών Antennas. To συγκρότημα αυτό μας έρχεται από τη Σουηδία και παίζει ποπ χορευτική μουσική με Lo-fi στοιχεία. Μου θυμίζουν λίγο Hot Chip..



Το δεύτερο μέρος έρχεται σύντομα!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed