Τι έμαθα στη συναυλία των REM?

2

Written on 8:49 π.μ. by Miss Twin Peaks

1. Οι Έλληνες είναι άθλιοι (για μια ακόμα φορά).. Κάπνιζαν, έτρωγαν, έπιναν και πετούσαν όλα τα σκουπίδια στο Καλλιμάρμαρο χωρίς καν να προβληματίζονται! ΑΙΣΧΟΣ! Αν δεν αντέχετε χωρίς τσιγάρο πάρτε τσίχλες νικοτίνης, φάτε και πιείτε πριν τη συναυλία.. Αν είναι αναγκη να έχετε ένα μπουκαλάκι νερό μαζί σας και να το πάρετε φεύγοντας.. Τόσο απλά, αλλά άλλο τόσο κάφρος ο νεοέλληνας...
2. Οι REM θεοί. Οι Kaiser καλοί. Οι υπόλοιποι αδιάφοροι μέχρι και βαρετοί.

3. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιοι πάνε σε συναυλίες αν δεν τους αρέσουν τα συγκροτήματα!! Αν δεν ακούς REM και ξέρεις 1-2 κομμάτια γιατί στο καλό να πας στη συναυλία; Επειδή είναι τσάμπα? Έλεος... Αξίζει η ταλαιπωρία; Αφού το έδειξε και στην tv..

4. Οι VJs του MTV Greece θα μπορούσαν να δουλέψουν χαλαρά και στο Mad. Τόσο χάλια...

5. Η ομοφυλοφιλία ξεκίνησε στην Ελλάδα! (έτσι είπαν κάποιοι VJs από MTV της Νότιας Ευρώπης, αλλά οι περισσότεροι ούτε καν το κατάλαβαν..)

6. Δε μεγαλώνουμε ποτέ.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Ανώνυμος |

    Φίλε μου είναι αλήθεια πως εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε μουσική παιδεία. Κατ' επέκταση δεν αισθανόμαστε ανάλογα και δε δίνουμε τη βαρύτητα που αρμόζει σε ένα μουσικό event. Αυτό είναι αλήθεια. Όσον αφορά το κάπνισμα δε βρίσκω κάτι κακό. Ο κόσμος καπνίζει στις συναυλίες λογικό είναι και γιατί να μην το κάνει άλλωστε? Για τα σκουπίδια που μιλάς δεν γνωρίζω αλλά αν ισχύει, τοτε απαράδεκτο.
    Άλλο ένα θέμα που θέλω να αναλύσω ειναι το νούμερο 3 όπως τα γράφεις. Μήπως απαγορεύεται να πηγαίνεις σε μια συναυλία ενός καλλιτέχνη ή ενός συγκροτήματος, εκτός αν είσαι fan??? Από πότε ισχύει αυτό και δεν το γνωρίζω? Όταν έρχονται μεγάλα ονόματα στη χώρα μας, το θεωρώ αυτονόητο ακόμα και για κάποιον που δεν ακούει καν το συγκεκριμένο είδος μουσικής, να πάει στη συναυλία. Προσωπικά για παράδειγμα δε μου αρέσει η Metal μουσική. Όταν έρχονται γνωστά συγκροτήματα όμως που έχουν κάνει επιτυχίες, προσπαθώ να βρίσκομαι κι εγώ στη συναυλία τους. Προφανώς δεν είμαι σαν κάποιον άλλο που ακούει Metal, είναι γενικά ψαγμένος στο είδος αυτό και του αρέσει και το συγκρότημα που κάνει τη συναυλία, αλλά δε νομίζω ότι ενοχλώ κάποιον με την παρουσία μου. Ίσα ίσα στηρίζω τη μουσική παιδεία αυτής της χώρας γιατί δεν μπορεί να πηγαίνουν σε μια συναυλία, μόνο fan του συγκροτήματος. Αυτό μας έλειπε τώρα να "σνομπάρουμε" και άτομα που ξέρουν απλά 2-3 τραγούδια από το συγκρότημα που κάνει τη συναυλία! Αν ήξερες τόσα πολλά από μουσική όχι σαν λέξη αλλά σαν τρόπο ζωής, πίστεψέ με αντί για σχόλια τύπου "γιατί στο καλό να πας στη συναυλία; Επειδή είναι τσάμπα? Έλεος... Αξίζει η ταλαιπωρία; Αφού το έδειξε και στην tv..", θα έλεγες πόσο ενθουσιασμένος έμεινες από την παρουσία ατόμων που παρόλο που δεν ήξεραν τα τραγούδια, περνούσαν καλά και προσπαθούσαν να πιάσουν λέξεις από το τραγούδι, πράγμα που είναι πολύ ευχάριστο.

     
  2. Miss Twin Peaks |

    1. Αν είναι να κάνεις τασάκι το χώρο, όπου επίσημα απαγορευόταν το κάπνισμα (αναγραφόταν σε ταμπέλες) τότε ναι, είναι απαράδεκτο.
    2. Όταν προσπαθείς να ακούσεις τη μουσική ακόμα και φαν να μην είσαι γιατί να με ενοχλείς; Ποιος μίλησε για απαγόρευση;;;; Εξάλλου δεν θα γέμιζαν οι συναυλιακοί χώροι αν πήγαιναν μόνο φανς. Αν είναι όμως και πηγαίνεις κάπου μόνο και μόνο επειδή είναι τσάμπα, χωρίς να ακούς τη μουσική και μιλάς συνεχώς μέσα στο αυτί μου, όταν εγώ προσπαθώ να ακούσω τα τραγούδια που εσύ δεν ξέρεις, δεν έχω άδικο να γκρινιάζω. Σνόμπαρα κανένα; Αμέσως να μιλήσεις για σνομπισμό...
    Με πείραξε πολύ που είδα πλήθη να φεύγουν μετά το losing my religion. Αυτό είναι προσβλητικό για τον καλλιτέχνη, ξέρεις.
    3. Δεν είμαι άνδρας. :p

     

Δημοσίευση σχολίου